Preus i condicions d'utilització

local_activity

  • > 3€ per viatger a partir dels 2 anys.
  • > Els infants menors de 2 anys tenen un bitllet de franc.
  • > Cada bitllet permet fer 1 volta sencera al circuit ferroviari.
  • > Les persones acreditades com a sòcies d'alguna entitat ferroviària sense ànim de lucre tenen un bitllet de franc.


3€ per persona per a fer la volta al circuit!

El bitllet col·laborador, a un preu de 3€, et permet fer una volta sencera al circuit ferroviari amb inici i final a la mateixa estació. El temps de recorregut estimat és d'entre 20 i 30 minuts. Som una entitat sense ànim de lucre i la recaptació es destina al manteniment ferroviari i la prestació del servei comercial a la ciutadania.


Els infants menors de 2 anys... De franc!

Totes les persones menors de 2 anys poden viatgar de franc! Des de la taquilla se us donarà un bitllet especial per a cada persona que hi viatgi!

...

...

I els cotxets dels infants?

Doncs no us preocupeu! Si porteu cotxets, bicicletes, petits patinets o altres objectes que pel seu volum no poden ser portats dins els trens, s'ofereix un espai dins l'andana per a poder-los desar mentre esteu fent el recorregut amb el tren. Se us donarà una placa amb un número que haureu de desar i tornar un cop hagueu arribat del viatge.


Animals de companyia... benvinguts.

Es permet l'accés amb animals de companyia com els gossos o altres petits animals que per la seva mida i volum, puguin romandre dins un cotxe ferroviari. No obstant, és la vostra responsabilitat que el vostre animal de companyia no baixi del cotxe fora d'un lloc autoritzat, i que no causi molèsties a la resta de viatgers o socis de l'entitat que gestionen el ferrocarril.

...

...

Vigila el braç!

Sabem que és molt temptador treure cap o braços fora dels cotxes ferroviaris, però... és perillós. Recorda que aquest ferrocarril passa enmig de vegetació, disposa de túnels i un viaducte, i també trams de doble via on poden circular altres trens en paral·lel. Per evitar que prengueu mal durant el recorregut, queda totalment prohibit treure cap part del cos fora dels vehicles ferroviaris, especialment amb els trens en moviment.


Ets soci de cap altre entitat ferroviària del país?

Doncs fes-nos-ho saber a la taquilla de l'estació persentant el carnet de soci de la vostra entitat (o una altre documentació que ho acrediti) i et donarem un bitllet gratuit per a fer una volta! I si vols, també et mostrarem les instal·lacions amb tota la il·lusió!

...

...

Cues, número de voltes i triar tren

Dins l'estació s'organitza una cua ordenada mentre s'esperen els trens. Els usuaris de l'inici de la cua pujaràn al tren que hi hagi disponible per prestar servei seguint sempre les ordres del Cap d'Estació i/o altre personal ferroviari. Per garantir que el flux de gent vagi podent gaudir del servei, i que aquest no pateixi demores no es permet triar tren amb el que fer el recorregut. Tanmateix, si vols tornar a fer una altre volta cal comprar novament bitllet i fer la respectiva cua de nou!


Pagament en efectiu o amb targeta?

Per a la vostra comoditat, amb totes dues! Inclòs també amb dispositius intel·ligents com rellotges. Si pageu en efectiu, de portar monedes ho agraïm enormement pel tema del canvi!

...

...

Cotxe adaptat a PMR

Si voleu viatgar amb una persona amb cadira de rodes, podeu avisar-nos a la taquilla per a que poguem acoplar, a un tren que ho pugui remolcar, un cotxe adaptat a PMR. En aquest cotxe, la cadira de rodes va anclada i hi pot pujar o baixar gràcies a una rampa. A banda de la cadira de rodes, el cotxe disposa de 4 plaçes assegudes per als seus acompanyants!


La maqueta!

Mentre espereu dins l'estació podreu observar una maqueta ferroviaria a través d'unes àmplies finestres. Actualment la maqueta no està acabada pel que pot haver algun dia que no es pugui posar en marxa.

...

...

Begudes, patates i banys

Actualment no es ven cap tipus de menjar o beguda dins les nostres instal·lacions. Tanmateix, si necessites anar als banys tens a la teva disposició els lavabos municiapals del Parc de Catalunya just davant l'estació (a la rampa de la platja de vies de l'estació).


>