Calendari

calendar_month

Generalment obrim:

  • > Diumenges i Festius (Excepte Agost, Nadal, Sant Esteve, Cap d'Any, Reis, Setmana Santa i Sant Joan)
  • > De les 11:00 fins les 13:45, hora en que surt el darrer tren.
  • > Durant l'horari d'obertura, els trens van fent sortides de forma continuada en funció de la freqüència i afluència de gent.
  • > La prestació del servei del ferrocarril va condicionat a les condicions meteorològiques del dia.

Per a disposar d'informació més actualitzada, podeu consultar les modificacions previstes tant al nostre Instagram com al nostre apartat de Google.


Tardor, estiu, hivern o primavera?

Gràcies a la ubicació del ferrocarril, aquest és testimoni dels canvis naturals que sorgeixen al parc al llarg de les estacions de l'any. Des de les circulacions entre la fondosa vegetació que s'alça a la Primavera, fins a circular envoltat de les fulles caduques dels àrbres a la tardor, passant també per un parc que acusa la calor pròpia de l'estiu i les possibles nevades que tímidament ens visiten a l'hivern!


Obert gairebé tot l'any.

El Ferrocarril del Parc de Catalunya resta obert tots els dies festius de l'any, excepte els d'Agost! També obrim durant la Festa Major de Sabadell en un horari especial que pots consultar a les nostres xarxes!

No obstant, hi ha certs dies que per descans, el ferrocarril resta tancat: Nadal, Sant Esteve, Cap d'Any, Reis i Sant Joan.

...

...

Horari de matins.

Els dies d'obertura els trens circulen durant el matí llevat que s'informi del contrari! A partir de les 11:00 surt a circular el primer tren, i el darrer tren ho farà a les 13:45! Entre les 11:00 i les 13:45 els trens van sortint de forma contiunada en funció de la demanda i els criteris de circulació!

El temps de recorregut varia en funció de la regulació del tràfic ferroviàri. De mitjana sol ser entre 20 i 25 minuts!


Atenció al temps!

Al Ferrocarril del Parc de Catalunya disposem de cotxes coberts i descoberts que permeten fer servei amb pluja feble, refugiar-se del Sol o estar a la fresca. Per aquest motiu el servei es garanteix mentre no hi hagi fenònems meteorològics que impedeixin circular els trens amb seguretat i/o que no causin molèsties o incomoditats als usuaris.

...

...

Estigues informat!

A la nostra secció de Google Maps podras trobar l'horari programat i actualitzat. Tanmateix, també el pots consultar al nostre perfil d'Instagram!


>